Aanpak

foto1

Advies

U komt met uw verpakkingsvragen naar ons. Samen met u zoeken we naar het materiaal en de uitvoering in functie van uw toepassing en de beoogde uitstraling. Door onze jarenlange ervaring kan u rekenen op deskundig advies en een persoonlijke begeleiding. Gerecycleerd of niet-gerecycleerd materiaal? Blinkend of mat? Transparant of niet? Wij helpen u door de bomen het bos te zien.

phobos rembrandt 6182 opt2

Ontwerp

Wij zetten uw verpakkingsvraag om naar een concreet ontwerp. Blanco modellen die wij u kunnen bezorgen spelen hierbij een cruciale rol. Zo kan u uitgebreid testen. Verpakkingen beïnvloeden immers niet alleen het koopgedrag van de consument, maar bv ook het eetgedrag na aankoop. Het is dus belangrijk dat we niet alleen aan de vormgeving, maar ook aan de “look & feel” aandacht besteden om een ideaal verpakkingsontwerp te realiseren.

foto2

Van prepress tot drukwerk

Na goedkeuring van het ontwerp zorgen wij voor een snel en efficiënt verloop van de volgende stappen in het productieproces. Onze CTP-installatie verwerkt offsetplaten volledig digitaal. Twee hypermoderne drukpersen kunnen in één drukdoorgang twee tot zes kleuren + lak aan. De gebruikte inkten en lakken zijn voedselveilig. Inline camera’s zorgen mee voor een optimale kleur- en drukkwaliteit.

phobos rembrandt 6283 opt

Afwerking

De afwerking is de “finishing touch” van uw verpakking en dus zeer belangrijk om uw verpakking de gewenste uitstraling te geven. U heeft de keuze uit een hele reeks van afwerkingsmogelijkheden: Kalanderlak, blisterlak, spotlak, vensterfolie, goudfolie ... Stansen, vouwen, verlijmen (van 1- tot 6-puntsverlijming) ... Afgewerkt staat immers netjes.

phobos rembrandt 6333 opt

Verzending

Afgewerkte verpakkingen worden adequaat verpakt, plano op pallet of in omdozen. Onze magazijnoppervlakte van 5.000 m² maakt het mogelijk afgewerkte producten een tijd bij ons te bewaren, zodat ze op afroep beschikbaar zijn. Met onze eigen vrachtwagens staan we in voor snelle en stipte leveringen.

FSC C117156 Promotional with text Portrait WhiteOnGreen r FNmaoR.cmyk
BRCGS CERT PACKAGING LOGO RGB2