Graphius breidt verpakkingsdivisie uit via overname Rembrandt en Remmicom

Rembrandt Packaging en Remmicom Packaging uit Aarschot zijn voortaan onderdeel van de Gentse drukkersgroep Graphius. Die laatste breidt zo haar aanbod in verpakkingsmaterialen verder uit.

Graphius zet al langer in op de markt van verpakkingsmaterialen via de afdelingen Lowyck in Oostende en Etiglia in Beersel. “De overname is een belangrijke stap voor onze organisatie en passen in de diversificatiestrategie binnen onze groep”, zegt Denis Geers, CEO van Graphius Group. Rembrandt Packaging en Remmicom Packaging blijven bestaan als afzonderlijke entiteiten onder leiding van Dirk Roosen. “Wij geloven dat deze transactie een hefboomeffect zal hebben op de verdere ontwikkeling van beide bedrijven”, zegt Roosen. “Onder de vleugels van Graphius is de continuïteit voor onze klanten en medewerkers verzekerd op de lange termijn en kunnen we volop investeren in materiaal, mensen en opleiding.

Dit met als doel onze positie op de markt van het vlakkarton te versterken.” Het Gentse Graphius gaat terug tot 1928 en stelt meer dan 600 mensen tewerk, verspreid over België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.