vacature: Operator stansmachine

Operator Stansmachine

Rembrandt is een gevestigde waarde binnen de kartonnage wereld en vooral gekend als gerenommeerd B2B leverancier van high-end kartonverpakkingen voor de voeding- en dranken industrie.

Meer en meer profileren wij ons als solution-provider, we communiceren op een transparante manier met onze klanten en zijn voor hen een partner in de ontwikkeling van originele, duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. Rembrandt is een bedrijf met ambitie, waar gedreven en enthousiaste medewerkers rechtstreeks en op een heel directe manier bijdragen en meewerken aan het succes van de onderneming. Rembrandt verpakking maakt deel uit van de Graphius Group, een toonaangevende familiedrukkerijgroep die in 1928 in Gent werd opgericht. Ze is sindsdien uitgegroeid tot een internationale speler die in zijn segment tot de top vijf van Europa behoort.

Onze groei ambitie kunnen we slechts realiseren met een team van gedreven en enthousiaste mensen ! Om ons team op korte termijn te versterken zijn wij op zoek naar een: Operator stansmachine

 

Functieomschrijving:

Na een gedegen opleiding word jij verantwoordelijk voor het stansen van de verpakkingen op één van onze 5 stansmachines. Binnen onze productieflow is, naast het drukken, het stansen één van de belangrijkste en meest cruciale processen. Jouw functie heeft onmiddellijke en directe impact op de kwaliteit van ons eindproduct. Je wordt door ons begeleid en opgeleid zodanig dat je die verantwoordelijkheid ook zal kunnen nemen. Je zorgt voor de administratieve (digitale) registratie en verwerking van jouw activiteiten.

Profiel:

  • Je hebt een technische opleiding type TSO of BSO (ervaring en/of opleiding binnen de grafische sector is een pré)
  • Je bent creatief, “ondernemend” en neemt verantwoordelijkheid.
  • Je bent Nederlandstalig.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt de basis skills om op een correcte manier een aantal administratieve taken uit te voeren.
  • Wat wij nog belangrijker vinden is dat je beschikt over een flinke dosis technisch inzicht !

Wat wij jou bieden:

  • Een verantwoordelijke functie binnen een gezond en ambitieus bedrijf met enthousiaste medewerkers.
  • Wij voorzien in een gedegen opleiding en inwerkperiode.
  • Een competitief salarispakket.

Stel hier eenvoudig je kandidatuur: